Internetbutiker

Jag är alltid ute efter nya prylar till alla mina djur, och hittade nyss lite nytt. Det är svårt att hitta sidor med bra saker till bra priser (och storlekar), och de här kändes ok:

http://www.tajanislader.com/?s=browsing&category=124&PHPSESSID=vk5og6cr71guclj9148fg3r526 - leksaker för kamp.

http://www.tajanislader.com/?s=browsing&category=129&PHPSESSID=vk5og6cr71guclj9148fg3r526 - koppel i läder som är 2 meter!

http://www.tajanislader.com/?s=browsing&category=128&PHPSESSID=vk5og6cr71guclj9148fg3r526 - antiglidkoppel känns som en bra idé. Finns även utställningskoppel med antiglid!! Bra för oss med starka hundar!

http://www.bamsesbollar.se/ - Här kan man få ALLT med sin ras på. Koppar, märken, kläder...

http://www.zoo-ma-in.se/lista.php?did=1&id=2102 - mer utställningskoppel... Vem ska på utställning?



Jag skulle lägga in bilder från när vi var i stallet och lekte med Ozzy, den nya hunden. Han är en blå GD som är helt enorm! Han står framför Ombra på kortet och det enda man ser är ett av hennes ben! Ombra och Ozzy gillade varandra jättemycket och busade så de blev helt trötta båda två. Det är skönt att hon inte löper längre så man vågar släppa ihop dem. Det blir mer lek med Ozzy nästa gång vi ses! Bilderna ligger i mobilen förresten, och mobilen glömde jag hos mamma & pappa... Mycket nu...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0