Tillbaka till vardagen

Efter all bortavistelse och midsommarfirande är det rätt tungt att bara åka in i vardagslunken igen. Igår åkte jag i alla fall till IKEA för att införskaffa lite presenter osv. Såklart fick Ombra en ny mjukis:


En blå elefant som nu följer med ÖVERALLT som hon går ♥ Den är tydligen bra att snutta på också, vilket de andra inte varit. Här får den vara huvudkudde.


Den rosa flodhästen duger mest att stödja upp benen med när man äter märgben.

För några månader sedan skrev jag om den stora gräsmattan med alla träden som ar en timme att gå på... Såhär ser den ut live. Tänk att v a r j e träd tar ca 5 minuter... Det är inte ofta man går hit frivilligt, men Ombra tycker att det är toppen!


Sen så har vi ju också varit hos tant doktorn. Ombra har konstiga utslag på magen, som doktorn inte kunde utesluta kunde vara rävskabb. Vi har fått kräm, spot-on-lösning i nacken och ett svindyrt schampoo som ska åtgärda detta. De har inte blivit fler, men ser lite arga ut så vi väntar lite till och ser vad som händer. Det tråkiga var att vi skulle på utställning till helgen i Oslo. Det var Norska Kennelklubbens största utställning på året, och dessutom firade de 110 år. Kul att missa den....



Ombra i den före detta rastgården. Det fanns mycket att lukta på. Vi fick ju sitta på baksidan vid Isoleringen och vänta eftersom vi inte visste om det var smittsamt eller inte.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0