"Usch och fy!" sa prinsessan

Ombra H A T A R regn. När jag skriver hatar, så menar jag inte att hon smyger längs husväggarna och blir allmänt liten, utan hon blir helt galen. Efter första droppen som kommit på kroppen så MÅSTE hon in. Vartsomhelst. Idag skulle vi åka och köpa kattsand, men eftersom det regnade så gick vi inte til bilen - utan sprang. Hon stannade knappt för att bajsa. Ner med rumpan, ut, iväg. Som tur var så hade Hund och Kattspecialisten fortfarande 30% på de flesta av sina produkter, så vi hittade det här fina täcket:


Skönt med diskret i svart med reflexer bak. Annars brukar alla täcken vara kamouflage eller blåa...

Sedan jag bloggade sist har jag varit inne hos veterinären med Tuss. Hon blev kastrerad i fredags. Deras halsbandssortiment är väl inget att hurra för, men priserna desto bättre. Jag hittade den här underbara selen för bara 100 :-! Att ta kort på hunden i den var dock inte lätt...

    
Selen var perfekt, för nu behöver jag inte dra henne i halsen så fort hon inte lyssnar ♥ Ombra tyckte verkligen att den var jätteskön! Hon hade den på sig när jag joggade häromdagen och för det var den superbra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0