Välkommen till Spa Ombra!

Det blev ingen husdjursmässa för hunden, utan hon fick vara hos mor & far istället. Det är hennes eget spa eftersom alla skämmer bort henne, tar med henne på timlånga promenader, ger henne massage, tränar trick och matar henne! Det är jättesynd om henne alltså... Jag köpte dock med lite prylar från mässan.

 Ett lysgrönt ben som fungerar som tandborsten gör på oss. Mycket bra!

 En dragleksak att förstöra tänderna med efteråt... Köpte lite tuggrullar och mindre ben också. Man måste passa på när det är halva priset!

På eftermiddagen hade Ombra fått leka med Ebba igen, och sen var hon med när syster och co bakade. De var hårda på reglerna: är man med och bakar får man inte släppa hår i degen!

image186
Lagom nöjd...

På en kvart lärde S Ombra att sitta fint:  och att krypa. På en kvart! Hon är numera anställd som "personal dogtrainer"!

 Igår var vi ute hos S, K och Wilma. De busade inte utomhus när vi gick en lång promenad, utan när vi kom in! Det är typiskt hundbeteende. Wilma var lite rädd för Ombras busförsök ute, men när de kom in så var det hon som skulle dra igång lek.


Jag är SÅ stolt över Ombra. Att en annan hund står och skäller henne i ansiktet sådär hade aldrig kunnat hänt för 2 månader sedan! ♥

Efter diverse bus, mat och ytterligare promenad såg det ut såhär:



Mycket action på 2 dagar! Det är så ett hundliv ska vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0